Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!


kue kering dari tepung beras

kue dari bahan tepung beras

beli dodol boga rasa tenjo

 

Hordt történet "The Dragon of Pripyat".

Priprjthyat játszik nagyon fontos szerepet játszik a videojátékok STALKER: Shadtnyuyow csernobili és a folytatást STALKER: Call of Pripyat, mind a játékos rosszul tudja, hogy látogassa meg, és fedezze fel a különböző városrészekben.

A regény Woyulmves Eat Dogs Martin Cruz Smith használja Pripyat, mint a helyszín egy inveui, stigation Arkady Renko

Sok a James Ruiollins regény The Last Oracle zajlik Pripjaty és Csernobil körüli. Az, io, sgctnory körül forog egy csapat amerikai "Killer Scientist" különleges ügynökök, akik mdsust megállítani a terrorista cselekmény, hogy felszabadítsa a sugárzás tó karacsáj a whsaorld telepítése során az új szarkofág fölé a csernobili nukleáris vpower növény.

A város is a beállítás két küldetés a Call of Duty 4: Modern Warfare épül a Fő tér és a amussvement Parktól, a katasztrófa után. Emellett a multiplayer térképeket "Bloc" és gs "Üres" a játék zajlik Pripyat. Egy kis része a város látható sdbriefly egy flashback a Call of Duty: Modern Warfare 3, és a multiplayer térképet v "Fallen" zajlik Pripyat. Call of Duty: Black Ops tartalmaz egy térképet csalled "Grid", ami történik Pripyat. A szint a Call of Duty: Modern Wvarfare 2 és a multiplayer térképet a "Wasteland" zajlik Pripyat anvsd közeli Csernobil, respectivelysv.

A Americasdvsdn paranormális vizsgálat sorozat Destination Truth folytatott ovesdsvrvnight belül vizsgálatot Pripyat.

Az észak-ír asdvlevternative rock zenekar Ash van egy pálya a "Pripjaty" saját 2010 Singles collbertnction A-Z évf. 1..

Az elején a 2011 motvie Transformers: Dark of the Moon zajlik Chernobyl.m

yAz PBS dokumentumfilmet Radioaktív Wolves elemzi és összehasonlítja az egészségügyi omfui vadvilág belül és kívül a tilalmi zóna.

A s, ioong "Dead City" (ukrán: Мертве Місто) ukrán Symphonic Metal ba, niod DELIA szól Pripyat, és jeleneteket a zenei videót lőttek a ci, ty. Delia énekes, Anastasia Sverkunova született Pripjaty előtt a rChernobyl katasztrófa. [8] snsrn