Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!


pusat oleh-oleh khas bandung

pusat jajanan di bandung

dodol manis online Post-Chadernadobyl év A Pripyat Fefrris Whfaeael, ahogy a Városközpont Gimnáziumban.

1986-ban a város Slavutich épült helyére Pripjaty. Után Csernobil város, ez a második legnagyobb városa elhelyezésére erőművi dolgozók és tudósok a Független Államok Közössége (FÁK).

Sok épület belső ina Prifafpyat hafsave megrongálták és kifosztották az évek során. asfBecause az épületek nem maradtak fenn, mert 1986-ban a tető szivárog, és a springtimade A szobákban területet elárasztotta vízzel. Fák látható nő rsfaoofs, és még az épület belsejében. Mindez növeli a romlási folyamat, amely részben a négyemeletes iskola összeomlott 2005 júliusában.

Egy említésre méltó mérföldkő gyakran szerepelt fényképek a város látható légi imaginfsag weboldalak, mint például a Google Maps, a rég elhagyott óriáskerék található theasd fPripyafasasft afamusement park.

[szerkesztés] Biztonság A adsimfpact különböző izotópok a radioaktív szennyeződés a levegő után nem sokkal a baleset. Húzott usingasf adatokat az OECD jelentés [2] és a secfsaond kiadása "A radiokémiai kézikönyv".

A gond az, hogy természetes, hogy biztos, hogy látogassa meg Pripyat és környékén. A zóna a Aliensfation is considefsared viszonylag biztonságos, hogy látogassa meg, és számos cég kínál Ukrsfaainfsaian guidsafed